Нові дитячі книжки українською мовою

Сміливий кораблик, Тамара Крюкова

Разом з іграшковим корабликом — героєм доброї та веселої книжки відомої дитячої письменниці, лауреата багатьох літературних премій Тамари Крюкової — Ваша дитина вирушить у захоплюючу мандрівку, познайомиться із мешканцями морських глибин, а найголовніше — зрозуміє, що в кожного у житті має бути мрія і якщо дуже сильно захотіти, то вона обов’язково здійсниться. Для дітей дошкільного та молодшого шкільного віку.

Казка про пилососика Гошу, Андрій Курков

У цій веселій казці відомого українського письменника Андрія Куркова розповідається про пригоди пилососика Гоші, про його дружбу з дідком-Пиловичком, який навчив Гошу пропилювати квартиру, про те, що сталося, коли після ремонту повернувся тато Гоші — старий, перевірений часом пилосос, і що врешті-решт довелося зробити пилососику, аби зберегти дружбу дідка-Пиловичка. А оригінальні малюнки чудової художниці Даші Вернової прекрасно доповнюють цю історію і безумовно сподобаються маленьким читачам.

Мандри реп’яшка Чіпа, Сорока Петро

Історія Чіпа переконує, що велика і справжня мрія завжди збувається. Хутчіш перегорніть сторінку, і ви помандруєте з Чіпом за море, переживете багато хвилюючих пригод і цікавих знайомств. Кумедна історія у віршах про непосидючого реп’яшка, який бажав пізнавати світ і мандрувати. У країні Будяків живуть усілякі трави. Усі вони почувають себе, наче у раю, але в … Як на мене, то чудова дитяча серія книжечок під назвою «Дитина і світ» може бути рекомендована до обов’язкового читання всім діткам віком від дошкільного віку до молодшого шкіль…

Дорогами щастя-долі  Власну міфологію мають лише древні народи. Саме з найдавніших вірувань починається їхня неповторність, самобутність та унікальність. Як і більшість народів на початку свого розвитку, прадавні українці обожнювали рослин, тварин та сили природи. Для шкіл (класів) за кордоном, де вивчається українська мова, література, історія та культура України.

Зелена борода, Степан Пушик

До цього чудового видання з великими та яскравими ілюстраціями увійшли захопливі вірші для малечі. Степан Пушик, письменник, літературознавець, фольклорист, журналіст, громадсько-культурний і політичний діяч, кандидат філологічних наук.

Богатирі. Українські народні казки, Марія Чумарна

Детские сказки и мифы. У збірнику “Богатирі”,” зібрано і науково систематизовано найкращі зразки українських народних казок, що складають єдиний мозаїчний образ першопредка роду, відкривають закономірності взаємодії героя із довколишніми світами, яскраво змальовують образи їхніх чарівних помічників і наречених. Вдумливе прочитання цих казок відкриває незримими ключиками таємниці походження світу, світу людської свідомості, допомагає глибше пізнати самого себе, джерела своєї фізичної і духовної сили. Для найширшого кола читачів.

Кактусове королівство. Казки для малят, Леся Мовчун

До цієї чудово ілюстрованої збірки увійшли три казки: «Кактусове королівство», «Брошка пані Потапенко», «Горіхові принцеси».

Чоботи-скороходи, Анатолій Григорук

Неймовірна книга! Вірші зарубіжних поетів у перекладі й переспівах Анатолія Григорука.Це просто скарбГарний підбір віршів, представлені англійські, польські, французькі, норвезькі, російські вірші, а також з ідиш, японської, в’єтнамської, узбецької, вірменської… * гарний переклад, багата та приємна мова, не спіткаєшся при прочитанні, вірші ллються як річечка. Від душі рекомендую

Мальовнича абетка, Оксана Бурда

Як швидко допомогти дитині запам’ятати алфавіт абетку? Звичайно за допомогою віршиків! А якщо їх ще й проспівати, то урок вийде дуже захопливим і дитинка зохоче повторювати віршик про веселі літерки знову й знову.

Рідні мелодії та ритми

У цій підбірці є українські пісні, народні та сценаричні танці, традиційні дитячі ігри та забави. Збірка може стати в пригоді батькам, вихователям та вчителям, що виховують дітей віком до 7-8 років. Музичний формат.

Оставьте комментарий